ANUNCIANTES
PROVINCIA:
NOTICIAS · COMPETICION
RALLYMIX DE LA SIDRA.

Nueva edición del RallyMix de la Sidra en La Estrada, con nueva victoria de Alfonso Ventín pero seguido muy de cerca por Carracedo al que solo aventajó en cuatro segundos, realmente para un RallyMix es un tiempo realmente mínimo.

Es cierto que estos tiempos tan apretados y que los pilotos siempre vayan con el pie a tabla es un espectáculo para los espectadores y lo que crea es más afición.

La modalidad del RallyMix cada vez está teniendo más seguidores en las “cunetas” gallegas del mismo modo que los Rally Sprint que ha iniciado su etapa este año.

Nota de Prensa que, como siempre, nos pasa la Federación Gallega de Automovilismo, con el resumen de esta prueba y resultados.

“””””

Alfonso «Pisko» Ventín foi o vencedor da terceira edición do Rallymix Sidra da Estrada, segunda data puntuable para o Campionato Xunta de Galicia de Rallymix.

Ventín, que xa foi o dominador da cita inaugural en Touro (tempo final de 43:54.375) , non deu opción aos seus rivais, superando ao segundo clasificado, Javier Martínez Carracedo en pouco máis de catro segundos. O terceiro chanzo do podio da xeral foi para Manuel Rey, a algo máis de 12 segundos.

No trofeo Mrf o vencedor foi o propio Ventín, seguido de Abel Jurado e Miguel González.

Na clase B, primeira victoria do curso para Paco Dorado e Andrea Lamas (Primeiro Copa Pirelli 4×4), no Volkswagen Polo R5 aventaxando en tan só tres décimas de segundo a Tino e Jorge Iglesias (segundo Copa Pirellk 4×4). O terceiro equipo clasificado foi o formado por Daniel Vázquez e Diego Ponte.

Esteban Cotón e Aaron Alonso fixéronse coa Copa Pirelli dúas rodas motrices, por diante de Jesús e Manuel Sánchez e Juan José Pintos e Joel Souto.

A terceira proba puntuable para o Campionato Xunta de Galicia de Rallymis será o Rallymix Tomiño Serra de Argallo Figueiro o 28,29 e 30 de xuño.

MOTORGALLEGO.COM ·Mail: info@motorgallego.com·